Off

Litt historie

Fra Bjørn-Even Olafsen har vi mottatt dette bildet og tekst: Mormor og morfar eide Hjartøya Storgård fra ca. 1940/41 til 1947. Dette bildet er tatt foran huset i ca 1942. På bildet ser du følgende personer fra venstre mot høyre (bak): Knut Knutsen (onkel), Edvart Kuntsen (onkel), ? , ? , Laurits Jackobsen (nabo), Kristan Lind Knutsen (morfar), Odd Knutsen (onkel). Fra venstre mot høyre (foran): Anne Kristin Andersen (tante) med Magnhild Bryggari (kusine) og Nils Andersen (fetter) på fanget, Almar Andersen (onkel) med Arnold Andersen (fetter) på fanget, Borghild Jackobsen (nabo), Jenny Olafsen (min mor), Nelli Leifset (nabo), Hansine Knutsen (mormor).

Jan Hjartøy kommenterer: Har sett på bildet, og finner ut at den store mannen midt på bildet, er min far Magnus Olav Hjartøy. Nr. 2 øverst fra venstre må være min onkel Petter Jakobsen Hjartøy, og den damen som sitter som nr. 3 fra høyre nederst, muligens er det tante Borghild, men tror heller det er tante Astrid, som jobba på lokalbåt i Lofotområdet, mesteparten av sitt liv.Kan ikke se at onkel Laurits er på bildet. De var tilsammen 10 søsken, og foreldrene heita Jakob og Karen Johansen.

0

Fatal error: Cannot create references to/from string offsets nor overloaded objects in /var/www/hjartoya.org/public_html/wp-content/plugins/muki-tag-cloud/widget.php on line 230